Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 14 december

Op de website van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden is nu de vooraankondiging te lezen van de  Algemene Ledenvergadering 14 december:

Tijd: Ontvangst vanaf 10.15 uur. Aanvang 11.00 uur

Locatie: WestCord WTC Hotel, zaal New York, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden

De officiële uitnodiging voor de ALV zal rond 21 november 2019 bij de leden in de bus vallen.

Wie heeft beelden van de snelste vrouw van de Elfstedentocht 1985?

Het programma Andere Tijden Sport zoekt beelden van de beste vrouwelijke schaatsster van de Elfstedentocht van 1985, Lenie van der Hoorn. Ze kwam tijdens de dertiende Elfstedentocht drie kwartier na winnaar Evert van Benthem over de finish, maar er zijn geen professionele videobeelden gemaakt. Het programma Andere Tijden Sport doet nu een oproep voor de documentaire.

Klik hier voor het hele artikel

Elfstedentocht app

Ook de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden komt met een officiële app. Behalve nieuws van de vereniging zelf komt er vooral informatie voor deelnemers. Deze app verandert zodra er een tocht kan worden uitgeschreven in een “tocht modus” met daarin allerlei functies en informatie voor deelnemers, zoals bijvoorbeeld startijden, afhaalmoment startkaart, info over de route etc. De app komt nog dit winterseizoen beschikbaar en de verwachting is dat deze op de eerstvolgende ledenvergadering in december wordt gepresenteerd.